dilluns, 15 de novembre del 2010

"L'ÈXIT D'INTERNET 2.0"

Aquest article comença parlant de la revolució d’internet, és a dir, de com ha anat evolucionant amb el pas dels anys, i com d’integrat està ja a les nostres vides.
A continuació aprofundeix en un estudi realitzat per Alexa.com, en quines són les webs més freqüentades del moment.

Encapselant el rànquing trobem a google: Aquesta és la web més visitada de tot el món, formada per una pantalla d’inici simple, ens permet cerca informació de tot tipus a través de la xarxa.

En segon lloc trobem Facebook, que seria el que s’anomena una web 2.0, ja que obté una part del seu benfici a través de les accions dels usuaris, aquesta pàgina web (facebook), va ser creada per un estudiant de Hardvar anomenat Mark Zuckerberg, aquesta és una xarxa social que et permet compartir imatges, comentaris amb amics etc. Actualment té uns 500 milions d’usuaris i 200 milions de visites al mes.

I continuant amb les webs 2.0, trobaríem en el tercer lloc del rànquing a youtube, una pàgina que et permet compartir vídeos, tendències, activitas d’oci etc.


Opinió personal

Crec que aquesta noticia mostra clarament, com l’evolució progressiva d’internet ha fet que sigui una de les nostres eines més utilitzades del moment, ja que ens permet treballar de forma més ràpida i eficaç.
 I a més tenim l'oportunitat de gaudir de pàgines web com: google, facebook o youtube (entre altres), que ens ofereixen tot un ventall ampli d’opcions i oportunitas per conèixer, compartir o informar-se.

1 comentari:

  1. Hola Andreaa!!!!!
    jejej m'aburreixoo
    asi que ete deixo un comentari
    i.......Adeu!! ^_^
    un petonááás!

    ResponElimina